Hét sportinstituut voor Judo & Tang Soo Do

Timmers Sport

Timmers Sport is in 1974 gestart in het dorpshuis Swanla te Zevenhuizen, eerst alleen met judo en daarna verder gegroeid met TangSooDo. In de loop van de tijd is de sportschool een instituut geworden, waar menig sporter een prettige omgeving heeft gevonden om zijn of haar sport met veel plezier te beoefenen. De informele en ongedwongen sfeer die Jan en Elly Timmers voorstaan, zorgt voor een persoonlijke touch in een fijne en veilige omgeving.

Waarom Timmers Sport?

Gratis proefles zonder afspraak en ervaring!

Judo bij Timmers Sport‎

Judo zorgt ervoor dat je een doorzetter en een volhouder wordt. Iemand die blijft proberen totdat het lukt en niet snel opgeeft. Je leert jouw grenzen aangeven, zodat anderen deze kunnen respecteren. Dit noem je met een moeilijk woord: weerbaarheid.

We spreken tijdens de judolessen af wat we van elkaar verwachten. Jouw discipline zorgt ervoor dat je uit jezelf doet wat we met elkaar hebben afgesproken.

En natuurlijk maken we tijdens de judolessen veel plezier met elkaar.

Klik hier voor meer informatie over judo.

Tang Soo Do bij Timmers Sport‎

Tang Soo Do bij Timmers Sport geeft je een effectieve verdediging die hard en sportief getraind wordt. Vliegende trappen en razendsnelle handen typeren Tang Soo Do. Onze sportschool heeft 31 Europese en 5 wereldtitels behaald en is aangesloten bij de All TangSooDo Organization waarin Jan Timmers een bestuursfunctie vervult.

Klik hier voor meer informatie over Tang So Do.