Hét sportinstituut voor Judo & Tang Soo Do
Geachte ouders, Beste sportvrienden,

Helaas gaat het nog even duren voordat we weer mogen sporten.

De vorige lockdown periode hebben we drie maanden voor iedereen het cursusgeld bevroren. Dat is voor een kleine onderneming als de onze een fikse aderlating. Nu ziet het er naar uit dat we pas na 25 januari of 9 februari weer kunnen starten met sporten.

Om te kunnen blijven bestaan gaan we net als de meeste clubs en verenigingen de cursusgelden toch innen. Wij willen u bedanken voor uw loyaliteit dat u de contributie "gewoon" wilt blijven doorbetalen. Mocht dat u voor onoverkomelijke problemen stellen (bijvoorbeeld als u zelf getroffen bent door de maatregelen) dan hoeft u enkel de incasso terug te laten storten. Wij zullen hier natuurlijk begrip voor hebben.

We hopen u snel weer te zien op de mat.

Grote groet Jan Timmers

Ps. Het spijt ons als we sommigen van u hier niet persoonlijk over kunnen berichtten.

Tang Soo Do - Lessen

Tang Soo Do bij Timmers Sport geeft je een effectieve verdediging die hard en sportief getraind wordt. Vliegende trappen en razendsnelle handen typeren Tang Soo Do. Onze sportschool heeft 31 Europese en 5 wereldtitels behaald en is aangesloten bij de All TangSooDo Organization waarin Jan Timmers een bestuursfunctie vervult.

Lestijden

Dag Tijd Locatie Adres

Tang Soo Do in Zevenhuizen

Dinsdag & donderdag 19.30 - 20.30 uur *

Sportcentrum SWANLA

Burg. Klinkhamerweg 86, 2761 BJ,

Zevenhuizen

* Les in 2 groepen

Kom op, zet ook die eerste stap en vul meteen eenvoudig het introductieformulier in. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.