Hét sportinstituut voor Judo & Tang Soo Do

Judo - Schooljudo

Echte judomatten, judopakken en een speciaal lespakket zorgen voor onvergetelijke lessen. Gewoon in het gym- of speellokaal van een school. Waarbij kinderen geïnspireerd, getraind en geëntertaind worden door Entertrainers. Door wereldtoppers. En ons intensieve lesprogramma. Plezier staat centraal om kinderen 'Skills for Life' mee te geven. Ook buiten de gymles wordt aandacht esteed aan de 7 Schooljudo waarden. Schooljudo levert dus niet alleen een bijdrage aan de motorische, maar ook sterk aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind.

Entertrainers brengen ook plezier. Er moet gelachen worden! Als kinderen plezier hebben, leren zij zoveel meer! Niet voor niets is plezier onze belangrijkste waarde. Entertrainers zijn dé personen die de kids van Leeuwarden tot aan Maastricht trainen en entertainen. Zij zijn minimaal in het bezit van een judodiploma A, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een grote glimlach.

Jan Timmers is een Entertrainer voor de judoschool.

In het hoofd van Lisa is het altijd druk, hierdoor kon ze zich niet goed kan concentreren. Door schooljudo werd dit gelukkig beter en kwam Lisa sterker in haar schoenen te staan.